Australiërs geven hun vader een ticket naar Rock Werchter, check zijn reactie

467
Paul McCartney

Van Australië naar Rock Werchter is hemelsbreed ongeveer 15.000 kilometer. Het is dus nogal wat om deze afstand te reizen voor je favoriete artiest. Deze Australische vader krijgt die kans nu wel.

Een kaartje krijgen om een van je favoriete artiesten live te zien is één ding. Maar naar de andere kant van de wereld reizen voor deze artiest is een tweede. Deze Australiër krijgt nu juist dat cadeau van zijn zoon. Manuel stuurt zijn vader aankomende zomer vanuit Australië van Rock Werchter om Paul McCartney live te zien.  De reactie wanneer je door hebt dat je zo’n cadeau krijgt? Die ziet er zo uit:

https://twitter.com/MANUELCAV/status/718710165218799616

Busreizen vanuit Nederland

Vanuit Nederland is de reis ‘iets’ minder lang, maar ook dan zeg je geen nee tegen een gemakkelijke reis. Dit jaar worden er voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland! De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf het festival weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang en de zaterdag is inmiddels uitverkocht. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het programma van 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?