Red Hot Chili Peppers weer op het podium

Fans van de Red Hot Chili Peppers kunnen opgelucht ademhalen. Zanger Anthony Kiedis is ontslagen uit het ziekenhuis en de band treedt inmiddels weer op.

Het was even flink schrikken voor de fans van de Red Hot Chili Peppers afgelopen week. Vanwege een ziekenhuisopname van frontman Anthony Kiedis moest de band een uur voor aanvang een show cancellen. Nog voor het voorprogramma van die avond was begonnen kondigden de overige bandleden aan dat ze die avond niet zouden spelen. Andere optredens werden ook afgezegd.

Rock on the Range

Europese festivalgangers voor o.a. Pinkpop en Rock Werchter zagen het donker in. Zou het Foo Fighters drama van vorig jaar zich herhalen? Deze zorgen waren onterecht zo blijkt nu. Gisteravond stond de band alweer op het podium op het Rock on the Range festival in Ohio, USA, mét frontman Anthony Kiedis. Het optreden werd opgeluisterd met het live-debuut van de nieuwe single Dark Necessities.

Europese festivals

De Peppers zijn deze zomer weer op verschillende Europese festivals te bewonderen.  Zo staan onder andere Pinkpop (vrijdag 10 juni) en Rock Werchter (zaterdag 2 juli) op de planning. Voor beide zijn nog tickets beschikbaar. Een dagje vertoeven op Megaland Landgraaf kost je € 95,-. Om de Red Hot Chili Peppers te zien spelen op Rock Werchter zul je € 100,- neer moeten tellen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=eoxhyDeRU88