Red Hot Chili Peppers-frontman opgenomen in het ziekenhuis

Anthony Kiedis, de frontman van Red Hot Chili Peppers, is opgenomen in het ziekenhuis. Volgens Billboard gebeurde dit als gevolg van extreme maagklachten, maar precieze details ontbreken nog.

Red Hot Chili Peppers zouden gisterenavond eigenlijk optreden op KROQ WeenieRoast. De band moest echter slecht nieuws brengen aan het aanwezige publiek: ”Anthony is on his way to the hospital right now and we’re unable to play this evening.”

A video posted by Kristyn (@kristyn5527) on

Pinkpop en Rock Werchter

Deze zomer staat Red Hot Chili Peppers op Pinkpop en Rock Werchter. Doordat de ernst van de klachten nog niet bekend is, is het ook nog niet duidelijk of de optredens doorgang kunnen vinden. Andere festivals waar de band deze zomer te vinden is, zijn onder meer Nova Rock en Reading + Leeds Festival.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers staat deze zomer op vele festivals. Naast de publieksfavorieten als ‘Californication’ en set closer ‘Give It Away‘, speelt de band hoogstwaarschijnlijk ook nieuw werk. Deze maand verscheen de eerste nieuwe single ‘Dark Necessities’ en de band werkt aan een nieuw album. Genoeg om komende zomer naar uit te kijken dus! Kun je nu al niet wachten op het optreden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Voor een goede dosis voorpret hebben wij het optreden op Pinkpop 2006 voor je klaar gezet.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.