De organisatie van Pukkelpop trakteert ons vandaag op 11 nieuwe namen! Onder andere NOFX, Miike Snow en The Avener zullen in augustus acte de présence geven op het Belgische festival.

Het complete rijtje bevestigingen bestaat uit:

[one_third]
 • NOFX
 • Miike Snow
 • The Avener
 • Gnash
[/one_third] [one_third]
 • Marky Ramone’s Blitzkrieg
 • Anne Marie
 • Julia Holter
 • Bibi Bourelly
[/one_third] [one_third_last]
 • Let’s Eat Grandma
 • Twin Atlantic
 • Weval
[/one_third_last]

De komst van NOFX en Julia Holter konden we je afgelopen weken alvast verklappen.

De headliners van Pukkelpop 2016 zijn Rihanna, The Chemical Brothers en LCD Soundsystem. Daarnaast staan ook onder andere  Soulwax, AlunaGeorge, Jack Garratt, Oscar & The Wolf, Biffy Clyro, Bloc Party, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Chase & Status, M83 en DJ Snake op het affiche.

Pukkelpop 2016

Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. . Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Wil je er alle dagen bij zijn? Dan betaal je €199,- voor een kaartje. Een dagkaart kost je €99,-. Voor meer informatie over ticketverkoop en het festival klik je hier.

Het vier dagen durende evenement (incl. pre-party) is in zijn ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste alternatieve open-air festivals van Europa. Het festival vernieuwt ieder jaar met uitbreiding van podia, het (rand)programma, het voedselaanbod enzovoort. Momenteel telt het festival negen podia, waaronder de dance-gerichte Boiler Room, Castello en Dance Hall die in 2015 het meest in de smaak vielen bij het publiek. Meer weten over de vorige editie? Ons verslag lees je hier!

Wil je je alvast voorbereiden op vier te gekke Pukkelpop-dagen? Dat kan met onze Pukkelpop 2016 Spotify-playlist!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.