St. Paul maakt namen Stage FOUR van Best Kept Secret 2016 bekend

Best Kept Secret

Het zeer dansbare programma van Stage FOUR op Best Kept Secret 2016 is bekend. Paul Nederveen, alias St. Paul, stelt de namen op het podium samen. Onder de eerste lichting namen zijn onder andere Joost van Bellen en Daphni.

Via een video kondigt de DJ de eerste namen en activiteiten aan die er gedurende het festival bij het vierde podium te doen zijn. Naast Joost van Bellen en Daphni staan ook de volgende acts op het affiche:

[one_half]

 • Vrijdagmiddag Disco
 • Palmbomen II (DJ set)
 • Jasper Vee
 • History Of Hip Hop (Deejay Prime)
 • zZz (DJ set)
 • Sjam Sjamsoedin

[/one_half]

[one_half_last]

 • Jonna Fraser
 • Ben Penn
 • Kurt Overbergh
 • Der Wolfshund
 • Too Slow To Disco

[/one_half_last]

De organisatie benadrukt dat de line-up van het podium nooit helemaal vaststaat. Verrassingsoptredens van andere artiesten, zoals The Black Lips en Together PANGEA in voorgaande jaren, mag niet worden uitgesloten.

Nieuwe locatie Stage FOUR

Bij deze nieuwe namen blijft het niet, Stage FOUR keert ook weer terug naar de oorspronkelijke plek midden op het terrein. Dat blijkt uit de tekst die bij Sjam Sjamsoedin te lezen is. Een screenshot van de tekst die een oplettende twitteraar ons toestuurde vind je hieronder. Dit is niet het enige nieuwe aan Best Kept Secret dit jaar. In gesprek met Festileaks vertelde festivaldirecteur Robert Swarts al over het behalen van een verkooprecord en de plannen voor een longtable dinner en barbecue-selfservice.

 @festileaks aha, op de pagina van sjamsoedin staat het nog wel (zie pic) pic.twitter.com/XRo8KI0B2V

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 vindt plaats op 17 t/m 19 juni in Hilvarenbeek. Onder andere Beck, Editors en Jamie XX sieren het affiche. Wil jij er dit jaar het hele weekend bij zijn, dan betaal je €147,50. Kom je slechts een dag van het festival genieten, dan kost dat je €69,-. Meer informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.

Wil je meer weten over dit festival? Check dan onze Best Kept Secret 2016 programmapagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2016. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2016

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 17-19 juni 2016
Line-up
Jamie xx
Editors
Beck
Jamie xx, Editors, Beck +90 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.