Opwarmen voor Pinkpop: check de Red Hot Chili Peppers op Rock Am Ring 2016

Aankomend weekend spelen Red Hot Chili Peppers op Pinkpop, een paar weken later op Rock Werchter, maar afgelopen weekend speelden ze al op Rock Am Ring 2016. Dat optreden is nu online terug te kijken. Check het hieronder!

Frontman Anthony Kiedis lijkt weer helemaal fit te zijn, nadat hij een aantal weken geleden met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. De Peppers zetten op Rock Am Ring een prima anderhalf uur-durend optreden neer. Het was één van de weinige optredens op Rock Am Ring 2016. Gisteren werd het terrein veel later geopend dan normaal en de laatste festivaldag is afgelast door hevig noodweer. Vrijdag vielen tientallen gewonden toen de bliksem insloeg .

          Lees ook: 8 dingen die we verwachten van Red Hot Chili Peppers op Pinkpop 2016

Met de set die de Peppers op Rock Am Ring speelden, krijgen we een goed beeld van wat te verwachten op Pinkpop en Rock Werchter. Het belooft een onvergetelijke avond te worden.

Genoeg gepraat, check it out!

https://www.youtube.com/watch?v=O2LE-RWpCBE

Setlist

Red Hot Chili Peppers Setlist Rock am Ring 2016 2016, 2016 Festivals

Blijf op de hoogte van Pinkpop 2016 via Festileaks

Het is Pinkpop-week bij Festileaks. We houden je op de hoogte van alle updates, streams en tips via website en Facebook.

Pinkpop 2016 vindt plaats op 10, 11 en 12 juni in Landgraaf. Voor de 47e editie van het festival zullen o.a. Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Lionel Richie afreizen naar Megaland. Weekendkaarten en kaarten voor de zondag zijn al uitverkocht. Er zijn enkel nog dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag beschikbaar. Voor een dagkaart voor een van beide dagen betaal je €95,- Alvast in de stemming komen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder of bekijk onze programmapagina!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen