Advertisement

‘Kom niet met de auto naar Rock Werchter’

Rock Werchter 2015

De regen valt met bakken uit de hemel en dat heeft gevolgen voor de festivals. Rock Werchter kan zonder problemen verlopen, maar wie met de auto naar het festival wil komen kan best een alternatief zoeken.

Rampscenario’s als Rock Am Ring of Governors Ball zitten er niet aan te komen, maar de onophoudelijke regen brengt toch de nodige problemen met zich mee. Rock Werchter laat weten dat enkele parkeerterreinen volgende week niet beschikbaar zullen zijn. Daardoor dreigt een parkeertekort en roept de organisatie op om de auto thuis te laten en met het openbaar vervoer of met de fiets naar het festival te komen.

Rock Werchter heeft dit jaar met zware regenval te maken. Eerder werd het al bekend dat enkele campings onbruikbaar zijn door wateroverlast. Gelukkig blijven het festivalterrein en The Hive (voorlopig) ongedeerd. Zie ook deze luchtbeelden bij Het Laatste Nieuws, waar je meteen ziet dat The Barn dit jaar een nieuw plekje heeft.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 3 juli op het festivalpark van Werchter. Dit jaar zullen o.a. Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Florence + The Machine het hoofdpodium betreden. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar. Voor een dagticket betaal je €100,-, voor het hele weekend (exclusief camping) moet je €236,- neerleggen. Campingtickets zijn verkrijgbaar vanaf €20,-. Ben je nog op zoek naar goedkoop busvervoer naar Werchter? De website van Festival.Travel biedt uitkomst! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan hieronder onze Rock Werchter 2016-afspeellijst op Spotify! Discussieer ook mee over alle ins-en-outs rondom Rock Werchter 2016 op ons forum.

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen