Nagenieten met de Zwarte Cross 2016 aftermovie

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Een dikke week later ben je als het goed is wel weer bijgekomen van een weekendje Lichtenvoorde. Zwarte Cross 2016 mocht er zeker wezen! Is vorig weekend voor jou een zwart gat? Of heb je alles nog wel helder voor de geest en wil je gewoon nog een keer genieten? Check dan vooral de aftermovie!

Nu de crossmotoren weer netjes zijn opgeborgen en alle oren weer normaal functioneren, is het tijd om terug te kijken! De organisatie is er in geslaagd om het hele weekend in zes minuten samen te vatten. Van de cross tot theater en van muziek tot de meest fantastische stunts: alles zit erin. Een festival is natuurlijk niks zonder zijn bezoekers, dus jullie komen ook uitgebreid aan bod! Zet je stoel in de luie stand, pak een biertje erbij en geniet met volle teugen van zes minuten Apartigheid.

Krijg je nog steeds geen genoeg van Zwarte Cross 2016? Lees dan ook het festivalrapport!

Zwarte Cross 2017

Voor wie nu al weet dat hij er volgend jaar bij wil zijn: goed nieuws! De data zijn namelijk al bekend. Volgend jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde van 13 tot en met 16 juli. Omcirkel deze data alvast in je agenda!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen