Nieuwe hints naar Daft Punk tour in 2017

De eeuwige hype rondom Daft Punk is weer eens aangewakkerd. Sinds kort staat de website Alive2017.com online. Dit verwijst mogelijk naar een vervolg op de twee vorige tours van de Franse DJ’s: Alive 1997 en Alive 2007.

De website bevat nog meer hints. Zo is in de broncode de zin ‘WAKE DATA 2016-10-27’ te vinden. Mogelijk komt er op 27 oktober dus een aankondiging aan van Daft Punk. Een andere mogelijkheid is dat er een willekeurige technische jongen deze website heeft geregistreerd en er een beetje interessant mee doet. Stunt geslaagd, in dat geval.

Glastonbury 2017

2017 staat al langer omcirkelt in de agenda’s van Daft Punk-fans. Na tours in 1997 en 2007 lijkt 2017 een logisch vervolg. Onlangs dook op de website van Lollapalooza Chicago de naam Daft Punk al op en volgens de Daily Mail doet Glastonbury er alles aan om Daft Punk te strikken voor de aankomende editie. Onder de bookmakers voor Glastonbury behoort het legendarische dance-duo dan ook tot de favorieten om het festival te headlinen.  De laatste keer dat Daft Punk een liveoptreden gaf was in 2014, toen het ‘Get Lucky’ speelde tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Vorige week bracht het duo het nummer ‘Starboy’ uit, een samenwerking met The Weeknd.