Noel Gallagher, Nielson en meer naar Concert at SEA 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Nieuwe namen voor Concert at Sea 2019. Onder de in totaal veertien nieuwe acts bevinden zich onder andere Noel Gallagher’s High Flying Birds, Nielson en Ilse DeLange.

Daarnaast heeft het festival ook gangmakers zoals Kraantje Pappie en The Partysquad gestrikt. Deze artiesten voegen zich bij reeds bekendgemaakte acts zoals Live en Nile Rogers.

Voor een volledig overzicht van alle recentelijk bevestigde namen voor het festival kun je hieronder terecht:

 • Noel Gallagher’s High Flying Birds
 • Nielson
 • Ilse DeLange
 • Daniel Lohues
 • Kraantje Pappie
 • The Partysquad
 • Jett Rebel
 • Jeangu Macrooy
 • Bazart
 • Davina Michelle
 • NOVASTAR
 • Kovacs
 • PEER
 • Wipneus & Pim

Het driedaagse festival in Zeeland blijkt zoals ieder jaar weer erg populair, hierdoor zijn er enkel nog dagtickets beschikbaar voor de donderdag (regulier en comfort) en vrijdag (comfort). Wil je het festival toch liever in zijn geheel bijwonen? Dan kun je terecht op de wachtlijst.

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter. We kennen Noel natuurlijk allemaal van Oasis, de legendarische band waar hij samen met broertje Liam Gallagher in speelde. In augustus 2009 werd de samenwerking tussen de broertjes beëindigd. Noel begon vervolgens onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een nieuwe carrière. Het laatste album van de band, Who Built The Moon?, verscheen in 2017.

Voor 2019 heeft de band optredens gepland op onder meer Mad Cool, This is Tomorrow en Isle Of Wight. Ook zien we hen wat dichter bij huis, op Concert at SEA 2019.

Concert at SEA 2019

Concert at SEA

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf. Het festival wordt sinds 2006 georganiseerd. Bløf staat elk jaar als afsluitende act op het affiche en zo ook tijdens de komende editie. Het Zeeuwse festival vindt plaats van 27 tot en met 29 juni, als vanouds op de Brouwersdam. In 2018 prijkten naast Bløf de volgende acts bovenaan op het affiche: Sting, Alanis Morissette, Guus Meeuwis en Di-Rect. Het komende jaar is deze eer aan Live, Nile Rodgers en Golden Earring. Weekendtickets voor het festival zijn reeds uitverkocht, dagkaarten zijn er enkel nog voor de donderdag (regulier & comfort) en vrijdag (comfort). Voor meer informatie over het festival en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van Concert at SEA.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen