Advertisement

De ultieme gids voor het kopen van Best Kept Secret Tickets

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Morgen gaat de ticketverkoop voor Best Kept Secret 2017 van start. Maar hoe maak je nu de meeste kans op het bemachtigen van zo’n felbegeerd ticket? Festileaks zette de belangrijkste tips voor jullie op een rijtje.

Met het binnenhalen van Radiohead en Arcade Fire heeft Best Kept Secret haar twee droomheadliners binnengehaald. Ook uit de wensenlijstjes van het publiek bleken deze namen topfavoriet te zijn. Door de beperkte capaciteit van 25.000 mensen zal er een flinke run op kaartjes zijn. Deze tips helpen je bij het bemachtigen van een ticket.

Ook tickets voor Rock Werchter gaan morgen in de verkoop. Wij verwachten dat de ticketverkoop hiervoor niet zo snel zal gaan als de tickets voor Best Kept Secret. Deze tips zijn echter ook op het Belgische festival van toepassing.

De ticketverkoop

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

De ticketverkoop gaat op zaterdag 19 november om 10:00 van start. Het is dus belangrijk om van te voren te weten wat voor ticket je wilt, dit zijn de mogelijkheden:

 • Weekend Ticket (met camping): voor een weekendje Best Kept Secret inclusief camping betaal je €170,- (exclusief servicekosten).
 • Weekend Ticket (zonder camping): voor een weekendje Best Kept Secret betaal je €147,50 (exclusief servicekosten). Als je dicht in de buurt woont hoef je met dit ticket uiteraard geen slaapplaats meer te regelen. Voor mensen die niet elke dag naar Hilvarenbeek kunnen pendelen biedt het festival overigens verschillende accommodaties aan.
 • Dag Ticket: voor de zaterdag en zondag leg je €89,- neer (exclusief servicekosten). Hoeveel een vrijdag-ticket kost is nog niet duidelijk.
 • 5+1 Deal: ook dit jaar heeft Best Kept Secret de 5+1 deal weer. Bij het kopen van deze deal krijg je 6 tickets en betaal je voor maar 5 kaarten. Het pakket is alleen beschikbaar voor weekendtickets inclusief camping.

Tickets zijn hier te koop.

Onze tips

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Met deze tips maak je zoveel mogelijk kans op het bemachtigen van tickets.

 • Maak het vrijdagavond niet te bont. Indien je zaterdagochtend een festivalticket wil bemachtigen zul je toch echt fris en fruitig klaar moeten zitten.
 • Zet meerdere wekkers. Je wilt je op zo’n dag uiteraard niet verslapen! Maar echt, drie wekkers is geen overbodige luxe.
 • Vraag hulp. Schakel al je familieleden, vrienden en collega’s in om je te helpen. Hoe meer mensen er proberen, hoe groter de kans is dat jij een ticket weet te bemachtigen.
 • Zet meerdere devices in de wachtrij. Zoals we zojuist ook al zeiden: hoe meer pogingen, hoe groter de kans dat jij een ticket weet te bemachtigen. Naast je computer doen ook je telefoon en tablet mee!
 • Zorg dat je de komende tijd niet van je plek hoeft. Ga van tevoren naar de wc en haal alvast wat drinken.
 • Zorg dat je internet in orde is! Niemand wilt op dit soort momenten zonder internet zitten.
 • Houd het bij één tabblad per window. Dit om problemen bij de transactie te voorkomen.
 • Heb genoeg geld op je rekening staan. Vanzelfsprekend, maar belangrijk.
 • Refresh de pagina niet. Uit onderzoek is gebleken dat F5’en geen zin heeft, het werkt juist averechts. Door telkens de pagina te verversen sluit je juist achteraan aan in de rij.
 • Geef niet op! Ook na een half uur maak je nog kans.

Ondanks de tips toch naast een ticket gegrepen? Wees niet te getreurd, er komen nog veel meer leuke festivals aan!

Succes, wij duimen met je mee!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er al 2 headliners bekend. Weekendtickets kosten € 170,00 en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zondag kosten € 89,00 (prijzen excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.