FestiTinder! Wat is jouw droomsetlist van Green Day?

Photo: Frank Maddocks

Mocht het grootse nieuws de deurmat nog niet hebben bereikt: Green Day is de eerste headliner voor Pinkpop 2017. Welke nummers hoop jij live in Landgraaf te beleven? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist!

De band stond afgelopen zondag nog in het Rotterdamse Ahoy – bij de MTV European Music Awards, waar ze een Global Icon Award in ontvangst mochten nemen. Naar aanleiding van de release van het nieuwe album Revolution Radio afgelopen maand, gaat Green Day komende zomer weer diverse festivalweides af. Naast Pinkpop 2017 zullen de Amerikanen ook onder andere British Summer Time, Download Festival Paris, I-Days Festival en het dubbelfestival Hurricane & Southside aandoen. Opvallend is dat er nog geen Belgisch festival aan dit rijtje is toegevoegd. Echter zijn de verwachtingen hoog en wijzen de geruchten erop dat de kans zeer groot is.

FestiTinder!

De Pinkpop-ticketverkoop start pas op 11 maart – genoeg tijd dus om te sparen. Welke setlist zie jij Green Day het liefst spelen in de zomer van 2017? Komt de song in jouw dromen voor? Swipe dan rechts. Is het nummer niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op het Megaland-terrein in Landgraaf. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt naar verwachting begin maart plaats. Ticketinformatie is nog niet bekend. Vorig jaar tikte je €95,- weg voor een dagje Pinkpop en €195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina.

Jan Smeets maakte eerder al bekend dat Radiohead, Foo Fighters en Pearl Jam niet van de partij zijn in 2017. Op ons forum wordt er flink gediscussieerd over de resterende namen.