FestiTinder! Welke Linkin Park-nummers wil jij graag live horen?

Linkin Park

Linkin Park staat na een afwezigheid van zes jaar in 2017 weer op Rock Werchter. De band gaat samen met Radiohead, Foo Fighters, Arcade Fire en System Of A Down deze zomer vlammen op het Belgische festival. Welke nummers hoop jij op de zaterdag van Rock Werchter live te horen? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist van Linkin Park!

FestiTinder!

Ben jij al van de partij op Rock Werchter 2017? Dan ben je je waarschijnlijk al flink aan het verheugen op het optreden van Linkin Park. Maar zullen ze jouw favoriete nummers spelen? Wij bieden je de kans om Chester Bennington en consorten duidelijk te maken welke nummers jij graag wil horen deze zomer! Wil je het liefst alles van het legendarische album Hybrid Theory horen? Of ga jij wel lekker op de nieuwere hitjes van Linkin Park? Swipe rechts voor je favoriete nummers en swipe links voor de no-go’s van de band. Zo makkelijk kan het zijn. Tinderen maar!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. RadioheadSystem Of A Down, Linkin Park, Foo Fighters, Arcade Fire en Blink-182 zijn al bekend gemaakt door de organisatie. Daarmee staat op iedere dag al een flinke headliner. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!