Rock Werchter 2017 komt met Arcade Fire

Weer een grote naam erbij voor Rock Werchter. Arcade Fire speelt op 29 juni op het Belgische festival. Na Radiohead is het de tweede band die we zowel op Best Kept Secret als op Rock Werchter zien.

De aankondiging hing al een tijdje in de lucht. Arcade Fire speelt al op meerdere festivals in juni, onder andere Best Kept Secret. Twee weken later reizen ze dus door naar België. Het wordt de tweede keer dat de Canadese band op Rock Werchter staat. Ze waren er bij in 2010 om hun succesalbum The Suburbs voor te stellen.

Arcade Fire

https://www.youtube.com/watch?v=RArTVnHslok

Zoals hun agent in januari had verklapt, staat Arcade Fire volgende zomer op de Europese festivals. Die tour krijgt nu stilaan vorm. De band kondigde al meerdere optredens aan in juni. In 2014 werd de band verkozen tot beste live act van het jaar.

De Canadezen brengen volgend jaar ook een nieuw album uit. Hun vierde en laatste langspeler dateert van 2013, toen Reflektor uitkwam. Ze maakten ondertussen ook de soundtrack voor de film ‘Her’. In 2011 wonnen ze een grammy award voor hun album The Suburbs.

Rock Werchter 2017

Featured image for 'Rock Werchter 2016 (official)'

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. RadioheadSystem Of A Down, Linkin Park en Foo Fighters zijn al bekend. Met deze aankondiging is voor iedere dag een headliner bekend. Tickets zijn in verkoop vanaf 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen