FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete Radiohead-nummers?

Radiohead

Wat een nieuws vorige week in festivalland… Radiohead is geboekt als headliner op zowel Best Kept Secret 2017 als Rock Werchter 2017! Welke nummers hoop jij live te beleven? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist!

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte festivaltour. Het afsluiten van Best Kept Secret 2017 is het eerste festivaloptreden van Radiohead in Nederland sinds 2001. De verwachting is dat – net als bij Northside Festival – de tickets over de toonbank zullen vliegen. Radiohead werd ook al aangekondigd voor Glastonbury, Open’er en het Franse Main Square.

FestiTinder!

Natuurlijk scoor jij op 19 november een festivalticket en wordt je droom werkelijkheid. Welke setlist zie jij Radiohead het liefst spelen in de zomer van 2017? Komt de song in jouw dromen voor? Swipe dan rechts. Is het nummer niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Best Kept Secret 2017

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De kaartverkoop start op zaterdag 19 november om 10:00 uur. Weekendtickets gaan voor €170 over de toonbank. Een dagje Radiohead kost je €89. De komende maand worden er nog 100 extra namen bekend. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Ook voor dit festival begint de ticketverkoop op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!