Main Square Festival 2017 bevestigt Major Lazer als headliner

Major Lazer
Foto: Bart Heemskerk

Major Lazer komt naar het Franse Main Square Festival, zo bevestigde de organisatie gisteren. De dansact mag er als headliner van de tweede dag voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Afgelopen jaar was Major Lazer opnieuw veel in Europa te vinden. De act kwam onder meer op Pinkpop, Benicàssim, en Rock Am Ring langs. Dit jaar lijkt dat niet anders. Naast het optreden op Het Franse festival is er een optreden op het Kroatische Hideout Festival aangekondigd.

Main Square Festival deelt geregeld namen met Rock Werchter. Zo is Radiohead komend jaar op beide festivals te vinden. Het lijkt niet onlogisch dat ook Major Lazer dit jaar op beide festivals te vinden is. Afgelopen jaar deelde de festivals onder meer Iggy Pop, Editors en The Offspring.

Main Square Festival 2017

mainsquare

Main Square Festival 2017 vindt plaats van 30 juni tot 2 juli in Arras, Frankrijk. System Of A Down, Major Lazer en Radiohead zijn de headliners van komende editie. Het deelt ieder jaar enkele grote namen met Rock Werchter. Dit jaar is Radiohead een van de namen die op beide festivals speelt. Afgelopen jaar stonden Iggy Pop, Editors en The Offspring op beide festivals De kaartverkoop van Main Square Festival start op dinsdag 8 november om 10:00 uur.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2024

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 4-7 juli 2024
Tickets Kopen