Weekendkaarten Concert at SEA 2017 uitverkocht

Concert at SEA

Dat ging hard! Alle weekendkaarten voor Concert at SEA 2017 met onder andere Kensington, Racoon en Bløf gingen vanochtend binnen een ruim uur over de toonbank.

Dit betekent dat al 30.000 festivalgangers zeker zijn van weer een gezellig weekendje op de Brouwersdam. Maar niet te snel getreurd! Vanaf vrijdag 2 december om 10:o0 uur precies zijn er ook losse dagtickets voor de komende editie van het festival te verkrijgen. Deze tickets zijn te koop op de website van Concert at SEA en kosten je €47,50,- exclusief servicekosten. Het gaat hier om nog zo’n 10.000 tickets per dag.

Concert at SEA 2017

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli, zoals vanouds op de Brouwersdam. Onder andere Bløf, Kensington, Racoon, Anouk en Tom Odell staan dit jaar op het programma. De weekendkaarten voor het festival zijn al uitverkocht, maar er zijn zijn nog wel losse dagtickets te verkrijgen. De aparte verkoop voor deze tickets start op vrijdag 2 december om 10:00 uur. Voor zo’n dagticket ben je €47,50,- kwijt (exclusief servicekosten). Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen