De coolste festivalitems op de 3FM Serious Request veiling

Dit weekend ging 3FM Serious Request van start in Breda en natuurlijk mag ook dit jaar de veiling niet ontbreken. Sla twee vliegen in één klap: bied mee op een vette VIP festival-experience en steun het Rode Kruis in de strijd tegen onnodige kindersterfte door de gevolgen van longontsteking.

Het aanbod in de veiling is gigantisch. Wij verzamelden de tofste festival-veilingen!

De aller-allereerste tickets voor Pinkpop 2017

De kaartverkoop voor Pinkpop is nog maanden van ons verwijderd. Kun jij niet langer wachten? Dan kun je nu bieden op de eerste kaarten voor Pinkpop 2017! Naast twee toegangskaarten tot het festival en de camping krijgt de hoogste bieder een backstage tour en twee t-shirts.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/pinkpop-2017-pakket-met-o-a-backstage-tour” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Een VIP-arrangement voor Lowlands 2017

Lowlands Programma 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Wil jij volgend jaar de Lowlands van je leven hebben? Bied dan vooral op het VIP-arrangement. Naast twee kaartjes voor het festival geniet je met dit arrangement van een aantal toffe extra’s. Zo krijg je een backstage parkeerkaart en een heuse tour achter de schermen. Daarnaast sleept de hoogste bieder twee officiële Lowlands-shirts binnen.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/vip-arrangement-lowlands-2017-voor-2-personen” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Een VIP-arrangement voor Concert at SEA 2017

Wie helemaal in de watten gelegd wilt worden, moet het VIP-arrangement voor Concert at SEA 2017 in overweging nemen. Voor het stijf uitverkochte festival, waar dit jaar onder meer BLØF, Kensington en Anouk te zien zullen zijn, worden twee kaarten geveild. De hoogste bieder mag gedurende het festival gebruik maken van het VIP-deck met een open bar en live cooking. Ook een backstage rondleiding mag niet ontbreken.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/vip-arrangement-concert-at-sea-backstage-rondleiding” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Een VIP-arrangement voor Best Kept Secret 2017

Ook voor Best Kept Secret zijn kaartjes met bijzondere extra’s te koop. De hoogste bieder wordt alles behalve uitgekleed: naast twee tickets voor het festival ontvang je twee truien en twee Tote Bags van het festival. Ook ben je de dag voor het festival welkom op het terrein voor een exclusieve rondleiding.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/vip-pakket-best-kept-secret-2017-voor-twee-personen” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Gesigneerde foto’s van Pinkpop

schermafbeelding-2016-12-20-om-09-46-28

Er staan een aantal super vette foto’s op de 3FM Serious Request veiling. Zo kun je nu meebieden op kiekjes van Muse, The Script, Selah Sue en Slash. Al die toppers hebben er in de afgelopen edities van Pinkpop hun handtekening opgezet. Super vet voor aan je muur!

Nog een tipje voor wie langskomt in Breda: de foto’s zijn te bewonderen in de Niet In De Winkel Te Koop-winkel, net als veel andere items van de veiling. Je vindt het museum op Halstraat 17, vlakbij de Grote Markt.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/auction/search/YTozOntzOjY6InNlYXJjaCI7czo3OiJwaW5rcG9wIjtzOjE3OiJzZWFyY2hfaW5fcHJldmlldyI7YjoxO3M6MTY6InNlYXJjaF9pbl9jbG9zZWQiO2I6MTt9″ target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Een ADE-pakket

Naast twee passe partouts voor Amsterdam Dance Event 2017, ontvangt de winnaar van deze veiling een fantastisch pakket. Shirts, tassen, boeken en nog veel meer om klaar te stomen voor de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/amsterdam-dance-event-2017-pakket-met-o-a-passe-partouts” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Een VIP-pakket voor Bevrijdingsfestival Zwolle 2017

Vier de vrijheid dit jaar in stijl! De hoogste bieder heeft volgend jaar tijdens het Bevrijdingsfestival Zwolle toegang tot de Backstage en mag van een concert naar keuze genieten vanaf het VIP-deck. Ook zitten er bij het pakket muntjes en een trui van het festival inbegrepen.

[mks_button size=”medium” title=”Bieden maar!” style=”squared” url=”https://veiling.3fm.nl/auction/object/330″ target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

3FM Serious Request vindt momenteel plaats in Breda. Tot en met 24 december zitten 3FM-dj’s Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis op de Grote Markt om aandacht te vragen voor een stille ramp en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit jaar wordt de opbrengst ingezet voor het bestrijden van onnodige kindersterfte door de gevolgen longontsteking. Naast bieden op de veiling, kun je ook in actie komen of natuurlijk een plaatje aanvragen. Laat ze niet stikken!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.