Eerste Europese data voor Kasabian in 2017

Kasabian Live 2012

Kasabian heeft zijn eerste live optredens voor 2017 bekendgemaakt. Tussen 19 en 23 juli speelt de band drie keer in Italië.

De Britten trappen af met een hattrick. Op 19 juli staan ze in Toarmina, op 21 juli op Rock In Roma en op 23 juli op Lucca Summer Festival. Het zijn de eerste drie festivaldata voor de band.

Kasabian

De band uit Leicester zou deze herfst hun zesde album uitbrengen, maar dat heeft dus vertraging opgelopen. De fans hebben wel iets anders om al naar uit te kijken, want Kasabian komt deze zomer naar Europa. Ze zijn niet enkel favoriet voor een headlinerspot op Glastonbury, ook op het vasteland zullen ze hoge plaatsen invullen. Met hits als ‘Fire’ en ‘Stevie’ krijgen ze de festivalweides moeiteloos in beweging.

Hun vorige tour was in 2015, met onder andere optredens op Rock Werchter en Sziget. Eerder dit jaar speelden ze wel een paar losse concerten in het Verenigd-Koninkrijk om de verassende voetbaltitel van Leicester City te vieren. Ze sloten toen af met twee concerten in het stadion van het team, waar ze het nieuwe album aankondigden en ‘Put Your Life On It’ speelden, een nieuw nummer.

Rock in Roma 2017

Rock In Roma 2016

Rock In Roma vindt plaats tussen juni en september 2017 op een racecircuit in Rome. De naam staat voor het geheel van concerten die plaatsvinden in die periode. Voor 2017 staan naast Kasabian ook Red Hot Chili Peppers en Marlyn Manson op de affiche. Er zijn alleen dagtickets verkrijgbaar, verschillend in prijs per dag/act. Check de site van Rock in Roma voor meer informatie.