In de rubriek ‘Set Closer’ zoekt Festileaks samen met jou naar het allerbeste liedje om een festivalset mee af te sluiten. Het afgelopen jaar stelden we 44 potentiële winnaars aan je voor. Dit weekend krijg je nog één keer de kans om jouw favoriete Set Closer(s) naar de nummer één-positie te stemmen!

Tien maanden lang namen we je mee op een zoektocht naar het beste liedje om een festivalset mee af te sluiten. Tientallen krakers van allerhande wereldsterren passeerden de revue, variërend van ‘Knights Of Cydonia‘ tot ‘Hey Jude‘ en van ‘One‘ tot ‘Enter Sandman‘. Voordat de stembussen aanstaande zondag om 17 uur sluiten en deze bewogen zoektocht tot een einde komt, kun jij nog het verschil maken!

Wie gaat er voor de winst?

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Op dit moment ziet de top 3 er als volgt uit:

  1. ‘Witch Doctor’ van De Staat (4.26 uit 5)
  2. ‘Marching Orders’ van Editors (4.25)
  3. ‘Knights Of Cydonia’ van Muse (4.13)

Zoals je ziet is de strijd in de bovenste regionen van de lijst nog altijd erg spannend. Zijn sommige nummers naar jouw zin ondergewaardeerd? Stem deze dan alsnog naar de top door het uitdelen van festivalmuntjes! Bekijk alle deelnemende Set Closers op de overzichtspagina!

Spotify

Ben je er nog niet helemaal uit? We verzamelden alle kandidaten in deze rubriek in een Spotify playlist! Geniet nog een keer na van alle deze geweldige set closers en breng daarna je stem uit!

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.