The Kills naar NOS Alive 2017

The Kills Band

Opnieuw een kakelverse naam voor het Portugese NOS Alive. Nadat het festival de komst van Foo Fighters en Depeche Mode bevestigde is het nu de beurt aan The Kills.

Het is de derde bevestiging voor NOS Alive 2017. The Kills zullen evenals Foo Fighters op 7 juli aantreden op het hoofdpodium. Depeche Mode zal op 8 juli het festival afsluiten. Voor de openingsdag van NOS Alive zijn nog geen bevestigingen.

the-kills

The Kills

De rockband rondom Alison Mosshart en Jamie Hince bestaat in 2017 alweer 17 jaar. In die tijd brachten The Kills 6 studioalbums uit. De laatste plaat heet Ash & Ice en zag in juni 2016 het licht. De sound van The Kills doet sterk denken aan die van The White Stripes. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat Alison samen met Jack White de groep The Dead Weather vormt. The Kills trokken afgelopen zomer nog langs een aantal festivals. Onder andere Pukkelpop en Lowlands werden aangedaan.

NOS Alive 2017

https://www.youtube.com/watch?v=8WakukwPVoQ

NOS Alive vindt plaats op 6, 7 en 8 juli nabij Lissabon, Portugal. Het festival heeft reeds Depeche Mode en Foo Fighters bevestigd. Afgelopen jaar stonden onder andere Radiohead en Arcade Fire op de affiche. Voor een dagkaart tik je €59,- weg, weekendkaartjes zijn beschikbaar vanaf €129,-. Check voor meer info de site van NOS Alive.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam