Swedish House Mafia, Jorja Smith en meer vlak na Rock Werchter op Open’er Festival 2019

Acht gloednieuwe namen voor Open’er Festival 2019. Het Poolse festival, dat vlak na Rock Werchter van start gaat, onthult de komst van onder meer Swedish House Mafia, Jorja Smith en G-Eazy.

Naast bovengenoemde acts zijn ook Kamasi Washington, Rosalía, J Balvin, IDLES en Flatbush Zombies van de partij. Alle bevestigingen zijn ook terug te vinden in onderstaande video.

In een eerder stadium verzekerde het Poolse festival zich al van optredens van onder meer Vampire Weekend, Robyn, Travis Scott en The 1975.

Omdat Open’er slechts enkele dagen na Rock Werchter van start gaat, delen beide festivals vaak een paar namen op hun affiches. Zo staat The 1975 al zowel in België als in Polen op de planken. Volgen er nog meer van de net bevestigde acts het voorbeeld van deze Britse band?

Daarnaast mogen ook Down The Rabbit Hole-fans de aangekondigde namen in hun oren knopen. Het Poolse festival deelt al onder meer Vampire Weekend, Robyn en Kamasi Washington met het Beuningse konijnenhol.

Swedish House Mafia

In 2008 vormen Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso de groep Swedish House Mafia. Met z’n drieën maken ze 5 jaar lang hitgevoelige house en reizen ze de hele wereld over. Het trio scoort hits met kneiters als ‘One (Your Name)’ en ‘Don’t You Worry Child’. Ondanks al het succes besluiten ze op 24 juni 2012 de handdoek in de ring te gooien. Onder de noemer ‘One Last Tour’ beginnen ze nog eenmaal aan een wereldtournee en staan ze drie keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

In 2018 komt er een einde aan de stilte rondom het drietal. Swedish House Mafia keert terug in 2019 en start de tournee in Stockholm. De groep is inmiddels ook al aangekondigd voor enkele festivals, waaronder Creamfields, Tinderbox, FM4 Frequency en Open’er Festival.

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er Festival vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Voor de komende editie zijn onder andere Travis Scott, The 1975 en Vampire Weekend van de partij. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2023

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen