Advertisement

Kasabian naar INmusic festival 2017

Kasabian

INmusic festival bevestigt vandaag de komst van een nieuwe headliner. Het Kroatische festival gunt deze eer aan niemand minder dan de heren van Kasabian. 

Met de bevestiging van Kasabian staat de teller voor de twaalde editie van INmusic festival op vijf. En het zijn niet de minste namen die in juni afreizen naar Kroatië. Eerder zijn al Arcade Fire, Alt-J, Michael Kiwanuka en Repetitor toegevoegd aan de line-up.

Kasabian

De heren uit Leicester zijn nog steeds druk bezig met hun zesde studioalbum. Waar het lange tijd leek dat het album nog in 2016 zou verschijnen, is de plaat nog steeds onder constructie. Hoe het album gaat heten en wanneer het in de schappen ligt, is nog onduidelijk. Inmiddels staat wel vast dat de fans zich op mogen gaan maken voor een nieuwe tour. De band lijkt een mooie (festival)zomer tegemoet te gaan. Zo staan de heren driemaal in Italië (onder andere Rock in Roma) en gaat het gerucht dat ze zich opnieuw mogen opmaken voor een headlinerspot op Glastonbury. Een optreden in de Lage Landen valt ook zeker niet uit te sluiten.

INmusic festival 2017
© Filip Bušić

De twaalfde editie van INmusic festival vindt plaats van 19 tot 21 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Met de bevestiging van Arcade Fire, Alt-J en Kasabian staan er al een aantal mooie namen op het affiche. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Je betaalt € 42,- voor een driedaagse festivalpas en € 28,- voor een week op de camping.

INmusic  Logo

INmusic 2024

Locatie
Kroatië
Zagreb, Kroatië
Datum 24-26 juni 2024
Tickets Kopen