Flogging Molly en meer naar Nirwana Tuinfeest 2020

Flogging Molly
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een handjevol nieuwe namen voor Nirwana Tuinfeest! Onder meer Flogging Molly en Wolfmother komen in 2020 naar het Brabantse Lierop.

Naast bovengenoemde namen is ook hardcore punkband First Blood op het gloednieuwe affiche te bekennen. Voor Wolfmother betekent dit alweer de tweede bevestiging voor een Nederlands festival aankomend seizoen. Eerder werd de band namelijk bevestigd voor Dauwpop.

Een volledig overzicht van de bevestigde namen vind je hieronder:

  • Flogging Molly
  • Wolfmother
  • First Blood
  • Queen (The Vipers)
  • Foo Fighters (In Your Honor)

Tijdens de uitverkochte editie van vorig jaar waren onder meer Heideroosjes, Novastar en de Jeugd van Tegenwoordig van de partij. Nirwana Tuinfeest kenmerkt zich door het gezellige achtertuin-gevoel en natuurlijk door de mooie selectie van bier! De voorverkoop van de aankomende editie is per direct van start gegaan.

https://www.instagram.com/p/B6Fx6TqnuoE/?igshid=1sk85pl9ic3z

Flogging Molly

Flogging Molly, onder leiding van zanger en geboren Ier Dave King, werd in 1997 opgericht in LA. De muziek, die omschreven kan worden als Ierse folkmuziek meets punkrock, draagt ontegenzeggelijk bij aan een goede festivalsfeer. Het meest recente studioalbum van Flogging Molly genaamd Life Is Good stamt uit 2017.

Er bestaat een grote kans dat je de band al eens voorbij hebt zien komen in de Lage Landen en omstreken. Flogging Molly is geen onbekende op festivals als Rock Werchter, Pinkpop en Lowlands.

In 2020 is Flogging Molly in Nederland te zien op Nirwana Tuinfeest. Ook is de band bekendgemaakt voor een aantal Duitse festivals, waaronder Deichbrand Festival en Open Flair Festival.

Nirwana Tuinfeest 2020

Nirwana Tuinfeest 2020 vindt plaats op 14, 15 en 16 augustus in het Brabantse Lierop. Het is alweer de 45e editie van het festival. Vorig jaar waren onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Heideroosjes en Gogol Bordello van de partij. Aankomende zomer zijn tot nu toe onder meer Flogging Molly, Wolfmother en First Blood bekendgemaakt. 

De voorverkoop voor Nirwana Tuinfeest 2020 is met de aankondiging van de eerste namen direct van start gegaan.

  • Datum: 14, 15 + 16 augustus
  • Locatie: Lierop, Noord-Brabant
  • Tickets: Een dagticket voor de vrijdag of zaterdag kost €37,50. Voor een combiticket betaal je €65,-. De zondag van het festival is gratis toegankelijk.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.