Jake Bugg bevestigt zichzelf voor Pukkelpop 2017

De Engelse singer-songwriter komt naar deze zomer naar Pukkelpop! Jake Bugg bevestigt zichzelf via zijn eigen website voor het Belgische festival.

Jake Bugg staat op 19 augustus op Het festival in Hasselt. Meer namen voor het festival worden maandag 20 februari bekend gemaakt. Eerder bevestigden ook Elbow en Interpol zichzelf voor het festival. Andere kanshebbers voor Pukkelpop 2017 zijn onder andere Editors, Bastille en The xx. Hieronder vind je het tourschema van Jake Bugg met daarop het Belgische festival.

 

Eerder werd Jake Bugg al bekend gemaakt voor EXIT Festival. Daar staat hij samen met onder meer Liam Gallagher op het affiche. Afgelopen jaar was de Engelse singer-songwriter nog op Lowlands te vinden. De voorpret voor het optreden op Pukkelpop kan nu al beginnen. Het optreden dat Jake Bugg op Lowlands gaf is namelijk terug te zien!

Pukkelpop 2017

Pukkelpop nieuwsbrief

Pukkelpop 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 19 augustus in Hasselt, België. Op de zelfbevestiging van Interpol en Elbow na zijn er nog geen namen bekendgemaakt. Wie de headliners worden van het festival is dan ook nog niet duidelijk. In een overzicht hebben we alle kanshebbers op een rijtje gezet. Vorig jaar stonden onder andere The Chemical Brothers, Rihanna en LCD Soundsystem op het affiche. Benieuwd naar hoe vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van afgelopen editie!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen