Millionaire naar onder meer Cactusfestival, Dour en Lokerse Feesten

Het Belgische Millionaire maakte zojuist nieuwe speeldata bekend, inclusief een groot aantal festivals. De band staat aankomende zomer op onder meer Cactusfestival, Dour, Lokerse Feesten en Rock Herk.

Na ruim een decennia (!) van de aardbodem verdwenen te zijn, is Millionaire terug. De Belgische band onder leiding van Tim Vanhamel kan zich opmaken voor een groot aantal festivalshows. Naast de bovengenoemde festivals staan de heren onder andere ook op Botanique en Best Kept Secret.

Millionaire

Tim Vanhamel speelde recent nog mee met Magnus, maar rond zijn eigen projecten bleef het stil. Tot nu, want na twaalf jaar komt er een nieuw album van Millionaire. Sciencing ligt op 19 mei in de rekken, maar je kan nu al de eerste single beluisteren. “Het is geen reünie, het is een voorzetting.”, zei Vanhamel tegen Knack Focus. “Ik heb het deels gemaakt om van het gezaag af te zijn. En laat me nu weer tien jaar met rust.”

Maar aankomende zomer laten we Millionaire zeker nog niet met rust. Mocht je op een van de bovengenoemde festivals aanwezig zijn, dan mag je het optreden van de heren eigenlijk niet links laten liggen. Voor je het weet verdwijnen ze weer een decennia van de planken.

Cactusfestival 2017

Het Belgische Cactusfestival vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Dit jaar staan onder anderen Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs op het affiche in Brugge. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van € 105,-. Daarnaast zijn dagkaarten te koop voor € 47,-. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan: voor slechts € 80,- vertoef je twee dagen op het Brugse festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen