Millionaire en meer naar Into The Great Wide Open 2017

Het affiche van Into The Great Wide Open 2017 is compleet! De organisatie maakt de laatste namen bekend via Facebook. Onder meer Millionaire en IDLES reizen af naar Vlieland.

Ook Robocobra Quartet, Ralph van Raat, San Dollar, La Jungle, Brass Rave Unit en de Orient Express met The Mysterions en Altin Gün zijn dit jaar op het festival te vinden. Daarbij is het DJ-programma flink uitgebreidt: in de Bolder draaien Michieltjeee, Peter Beuk, Adriaan’s Vrijdagmiddagdisco, Redbeard & The Raaf, De Gemene Mixmeesters, Tienson en DJ Ramses 3000, naast de al eerder aangekondigde sets van Pieter Jansen en Joost van Bellen. Aan het Kolder-programma is de Waardeloze Winkel toegevoegd.

Eerder werden onder andere Daughter, Belle & Sebastian, Bill Callahan, Spinvis, Kate Tempest en Fresku al bevestigd voor het festival.

Into The Great Wide Open 2017

Into The Great Wide Open 2016

Into The Great Wide Open 2017 vindt plaats van 31 augustus tot 3 september op Vlieland. Populair is het festival zeker: de tickets zijn namelijk al lange tijd uitverkocht. Het festival laat echter wel weten dat de kanalen in de gaten gehouden moeten worden, omdat er eventueel nog kaarten vrij kunnen komen. Een weekend op het festival kost € 135,-. Dit is exclusief overnachting en bootreis.