Advertisement

Down The Rabbit Hole opent aanmeldingen Porto-Parties

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Altijd al een eigen feest willen organiseren op een festival? Down The Rabbit Hole maakt het mogelijk. Het festival heeft het aanmeldformulier voor de Porto-Parties online gezet.

Net zoals vorig jaar is Down The Rabbit Hole op zoek naar de leukste ideeën voor een aantal feestjes. De muziek, het programma, het decor en uiteraard het thema mogen allemaal zelf bedacht worden. Geen enkel thema is te gek: zo was er afgelopen jaar al een feestje met als thema ‘Holy Moly Vershoudfolie’.

De feestbeesten die als winnaar uit de bus komen, mogen op Down The Rabbit Hole 2017 hun eigen feest organiseren. Zij hebben tijdens het festival twee portacabins tot hun beschikking. Hierin kunnen maximaal 50 personen maar liefst twee uur helemaal losgaan. Wil je meer informatie of heb je al een geniaal idee voor een party? Check dan de website van het festival!

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole wordt dit jaar inmiddels al voor de vierde keer georganiseerd bij de Groene Heuvels in Beuningen. De editie van 2017 wordt gehouden van 23 tot en met 25 juni, hetzelfde weekend als Glastonbury, Roskilde, Tinderbox en Hurricane & Southside. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf zich in het konijnenhol begeven. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie van 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kan je terecht op onze programmapagina. Alvast muzikaal voorbereiden? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 staan vind je in onze Spotify-playlist hieronder!

 

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.