Nostalgie op Retropop 2017 met Doe Maar en Roger Hodson

Doe Maar
Foto: Bart Heemskerk

Denk jij wel eens terug aan de ‘gouden tijden’? Voor wie even terug in de tijd wil, heeft Retropop de perfecte teletijdmachine. Afspraak: 10 juni in Emmen.

Met ex-supertramp Roger Hodgson tovert de organisatie één van de oprichters van Supertramp tevoorschijn. Hij werkte mee aan de grote successen van de band, zoals Breakfast in America uit 1979 en …Famous Last Words… uit 1982. Een jaar na dat laatste album verliet hij de band. Sinds zijn vertrek bracht hij nog enkele solo albums uit, maar tegenwoordig staat hij liever op het podium.

Doe Maar

Doe Maar is niet weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In de jaren ’80 werden ze razend populair met hits als ‘Pa’, ‘Doris Day’ en ‘Is Dit Alles’. Na jarenlange afwezigheid stond Doe Maar vorig jaar eindelijk weer op het podium. Ze deden een tour waarbij ze onder andere op Pinkpop stonden. Daarnaast traden zij drie avonden op in de Ziggo Dome. Dit jaar zijn ze niet weg te slaan van de Nederlandse festivals. Na hun optreden op Paaspop verwachten we ze onder andere ook op Dauwpop, Bospop en Concert at Sea.

Retropop 2017

De 17e editie van Retropop vindt plaats op 10 juni in Emmen. Tickets zijn nog steeds beschikbaar vanaf €52 via de website van het festival. Wie er nog bij wil zijn, moet wel snel zijn. De vorige drie edities waren uitverkocht en met minder dan een maand tot het festival is er al 85% van de kaarten de deur uit. Alle info en de volledige affiche vind je natuurlijk ook op de website.