Roger Hodgson cancelt tour 2021, waaronder Bospop-optreden

202
Photo: Rob Shanahan

Treurig nieuwe voor de fans van Roger Hodgson. De Britse zanger op zijn laat op zijn socialmedia-kanalen weten dat hij komend jaar niet op tournee gaat. Ook het optreden op Bospop 2021 valt zo in het water.

Vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus gaat de tournee van de voormalige Supertramp-zanger niet door, zo valt te lezen op zijn Instagrampagina. Hiermee kan er ook een streep door zijn geplande optreden op Bospop 2021.

Vooralsnog gaat de jubileumeditie van Bospop nog ‘gewoon’ door. Op het affiche voor volgend jaar blinken onder andere Sting, Lionel Richie en Passenger.

Roger Hogdson

Photo: Rob Shanahan

Roger Hodgson is een Britse singer-songwriter, die zijn carrière kleur gaf als de zanger van Supertramp. Met nummers als ‘Take The Long Way Home’, ‘School’ en ‘The Logical Song’ scoorden de formatie gigantische wereldhits. In 1983 verliet Hodgson de band om een solocarrière op te bouwen. Inmiddels heeft de zanger vier soloalbums op zijn naam staan. De laatste plaat, Open the Door, dateert alweer uit 2000.

Bospop 2021

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop is een driedaags festival dat plaatsvindt nabij Weert. Het evenement focust zich voornamelijk op classic rock. Zo sierden onder meer Toto, John Fogerty, Simple Minds en A-Ha in het verleden de line-ups. Voor Bospop 2021 zijn onder andere Sting en Kensington bevestigd. Ook Lionel Richie en Beth Hart staan op het affiche van het Limburgse festival.

  • Locatie: Evenemententerrein A2 Weert-Noord
  • Datum: 9 t/m 11 juli 2021
  • Tickets: Kaarten blijven geldig, nieuwe ticketverkoop start 1 juni
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.