Doe Maar naar Bospop 2017

Doe Maar
Foto: Bart Heemskerk

“Het is dus toch zover gekomen…”! Na onder andere Concert at Sea, Paaspop en Dauwpop bevestigt nu ook Bospop de komst van nederpop-icoon Doe Maar.

Eerder werd al bekend dat ook Anouk, Airbourne, Anastacia en Beth Hart volgend jaar naar Weert zullen afreizen voor de 37e editie van het festival. Vorig jaar, op de drukst bezochte editie ooit, konden bezoekers nog genieten van onder andere Santana, Seal, Nena en Kensington.

Doe Maar


Doe Maar is wellicht de meest populaire Nederlandstalige band die ons land ooit heeft gekend. Met drie #1-albums (Skunk, Doris Day en Andere Stukken en 4us) op zak, had Doe Maar begin jaren 80 de superster-status bereikt. Het succes had echter een keerzijde en in 1984 besloot de band onder leiding van Ernst Jansz en Henny Vrienten uit elkaar te gaan. Na enkele zeldzame reünie-optredens aan het begin van deze eeuw, keerden de golden oldies in 2016 terug naar de festivalweide. Naast drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome, speelden ze in juni ook Pinkpop plat.

Bospop 2017

Bospop 2017 vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. De voorverkoop start omstreeks januari 2017.  Voor €67,50 kun je één dag vertoeven in Weert. Volg je liever het hele programma? Voor €102,50 ben je beide dagen van de partij. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je met korting een bezoek brengen aan Bospop. Check de website van het festival voor meer informatie of lees ons festivalrapport van 2016 voor een sfeerimpressie.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €87.5. Combitickets vanaf €197.5. Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy