Dit is jullie Droomsetlist van P!nk!

Pink droomsetlist

Gistermiddag maakte Sziget 2017 haar laatste headliner bekend. Daarom is het hoog tijd om je alvast voor te bereiden op dit feest. Afgelopen dagen werd er massaal gebruik gemaakt van de FestiTinder over P!nk. Het resultaat is jullie Droomsetlist.

  1. ‘Trouble’

Het hoogst geplaatste nummer van het album Try This. Stevige gitaren en een makkelijke tekst: dat wordt meebrullen!

14. ‘Please Don’t Leave Me’

Een klassiek voorbeeld van een catchy deuntje en heerlijk gitaarriff. Lekker luchtig en daarmee perfect voor een zwoele avond op Sziget 2017.

13. ‘Funhouse’

‘This used to be a funhouse’ Dat kun je toch niet accepteren als festivalganger! Laat haar eens even zien hoe een feestje eruitziet.

12. ‘Stupid Girls’

Het openingsnummer van I’m Not Dead. Akoestiche gitaar + catchy melodie = gewoon een lekker popnummer.

11. ‘Sober’

Een juweeltje, maar met een rauw randje. Precies P!nk dus. Mocht je het nog niet geprobeerd hebben: je kunt zelfs headbangen op het refrein van dit nummer.

10. ‘Family Portrait’

Bij ‘Family Portrait’ leeft die heerlijke vibe à la Destiny’s Child en TLC weer helemaal op!

9. ‘Blow Me (One Last Kiss)’

Wordt er gedanst op Sziget 2017? Ja natuurlijk!

8. ‘Try’

Hoop jij deze zomer ‘Try’ te horen? Dan heb je geluk! Tijdens het middenstuk van de setlist is dit nummer bijna altijd vertegenwoordigd.

7. ‘Dear Mr. President’

Dat rockchick P!nk ook gevoelige nummers kan zingen bewijst ze met ‘Dear Mr. President’, dat in samenwerking met de Indigo Girls werd geschreven.

6. ‘So What’

Misschien wel de beste leadsingle die P!nk ooit heeft gehad. Is het de ‘nanana-na-nanana’, het gitaarriff of toch het catchy refrein? Wat maakt het ook uit. Gegarandeerd een feestje.

5. ‘Just Give Me A Reason’

https://www.youtube.com/watch?v=MzbvUufPe-M

Afkomstig van haar laatste album The Truth About Love. Wederom een refrein dat je zonder twijfel mee zult zingen tijdens haar festivalshow.

4. ‘F**kin’ Perfect’

Afkomstig van Greatest Hits… So Far!!!. Naast de muziek is ook zeker de videoclip de moeite waard om te checken.

3. ‘Raise Your Glass’

‘Raise Your Glass’ is misschien wel het beste advies dat je krijgt tijdens Sziget 2017. Het leven is een feestje, dat maakt deze hit wel duidelijk. Niets op aan te merken, toch?

2. ‘Get The Party Started’

Verscheen op haar tweede album, en een tweede plek in jullie Droomsetlist. Tijdens ‘Get The Party Started’ laat P!nk zich van haar funky kant zien. ‘I’ll be burning rubber, you’ll be kissing my ass’. Hell yeah!

  1. ‘Just Like A Pill’

‘Just Like A Pill’ is voor jullie de onbetwiste nummer één. Goed nieuws! Het is tevens het meest gespeelde live-nummer van de zangeres. Deze rockballad van Missundaztood lijkt dan ook een zekerheid te zijn op Sziget 2017. Schreeuw je even mee?