Advertisement

Winnen: 2 weekendkaarten voor het bruisende Liquicity Festival 2017

Laatst schreven we al over de 5 redenen waarom jij absoluut naar Liquicity Festival 2017 moet gaan, maar nu maken we het wel heel aantrekkelijk… Via Festileaks maak jij kans op 2 weekendkaarten voor het bruisende drum and bass-festival!

Liquicity festival wordt sinds de zomer van 2015 jaarlijks georganiseerd door het gelijknamige drum and bass-label, dat hiernaast ook diverse clubshows organiseert door heel Europa. Liquicity Festival is het enige Nederlandse festival dat zich volledig op het drum and bass muziekgenre richt, en de organisatie presenteert haar bezoekers dan ook een line-up waar je u tegen zegt. Sub Focus, Feint, Maduk, Muzzy… Ze zijn er allemaal! De bezoekers van de Liquicity events vormen samen een bijzonder hechte en opvallend internationale community en zijn samen bijna een grote familie te noemen. Hierdoor is de sfeer op de events altijd erg gemoedelijk: nieuwe vrienden maak je er zo.

Liquicity Festival vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli in Geestmerambacht, een recreatiepark nabij Noord-Scharwoude (Noord-Holland). De locatie behoort niet tot de grootste, iets wat bijdraagt aan het intieme gevoel dat men vaker op de events van het label ervaart. Je loopt in nog geen vijf minuten van de mainstage naar de camping, en hoeft dus niet bang te zijn dat je je vrienden pas aan het eind van het weekend terugvindt. Ook vind je op deze locatie veel natuur en zelfs een meer, het is er dus heerlijk vertoeven.

Daar kun jij dus twee weekendkaarten voor winnen! Het enige dat je hoeft te doen is het doorsturen van je gegevens via het onderstaande formulier. Wij kiezen willekeurig een winnaar, die samen met een vriend of vriendin gratis naar Liquicity Festival 2017 mag.

[mks_button size=”medium” title=”Meedoen!” style=”squared” url=”http://festileaks.com/winnen/liquicity/” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaars krijgen 2 festivaltickets voor Liquicity Festival 2017, hier zit de camping bij inbegrepen. Vervoer is voor eigen rekening.

Liquicity Festival 2017

Liquicity Festival vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli in recreatiepark Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Dagkaarten zijn €49,- en een ticket voor het hele weekend bedraagt €84,-. Op de line-up vind je onder meer Fox Stevenson, Maduk en Sub Focus. De vorige twee edities van Liquicity waren stijf uitverkocht, dus wil je erbij zijn (dat wil je): wees op tijd!

Voor meer informatie en tickets check je de site van Liquicity.

Liquicity Festival Logo

Liquicity Festival 2024

Locatie
Nederland
Noord-Scharwoude, Nederland
Datum 19-21 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen