Dit vonden jullie de beste feestjes van Pinkpop 2017

Pinkpop hands up

Dat was alweer Pinkpop 2017. Misschien wel de editie met de meest besproken line-up ooit. Een hoop verrassende namen, maar wie zette de beste show neer? We lieten aan jullie het woord.

Headliners Green Day en Kings of Leon, odd one out Justin Bieber, rocklegendes System Of A Down en Brabants trots Guus Meeuwis. Pinkpop 2017 kende een enorm divers affiche, wat voorafgaand aan het festival voor een hoop opschudding zorgde. We vroegen jullie om je mening te delen.

Green Day

Hun hoogtepunt is dan misschien alweer even geleden, maar wat kunnen die mannen nog rocken! Green Day werd dan ook massaal geroemd op de socials. #revolutionNederlandstalige acts

Ook acts van eigen bodem werden groots onthaald in Limburg. Want wie Limburg denkt, denkt carnaval, en wie carnaval denkt, denkt Guus Meeuwis. En voor dat prima prijsje dat Pinkpop hanteert, mag het best meters bier regenen.

Kleinere namen

Een hoop artiesten die nog niet gevestigd zijn, maakten veel indruk op het festival. De headliners van de toekomst?

Feestjes

Voor sommige bezoekers waren de afterparty’s op de camping het absolute hoogtepunt. Men fluistert dat enkele bezoekers er nog altijd hun roes uitslapen.En terecht, het feest ging op de camping immers door tot 4:00 vanwege het 30-jarig jubileum van Pinkpop op Landgraafse bodem.

Prophets of Rag’n’Bone man

Andere opvallende publieksfavorieten? Singer-songwriter Rag’n’Bone Man en supergroep Prophets of Rage! Hebben ze in de Bilt alweer een aardbeving gemeten? Zo rond 50.8927646
graden 6.0224085?
“Iedereen, behalve Bieber”

Veel van jullie waren tevreden over alles wat jullie dit weekend op de planken zagen, met uitzondering van één act: eerste headliner Justin Bieber. Oké, toegegeven, ook Kings Of Leon heeft betere tijden gekend.


Het was fout, het was mooi, en absoluut voor in de geschiedenisboeken: Seaaaaaaaaaannnnnne Paul!

Pinkpop dansjes ? #pinkpop #seanpaul #dance #dansjes #pp2017 #throwback #weekend

A post shared by Veer (@veraschriebl) on

Lastig kiezen

Zoveel mooie namen, zoveel goede optredens. Voor sommigen maakt dat het ontzettend lastig om een absolute favoriet te kiezen. Er kwamen dan ook een hoop waslijsten langs. En waarom ook kiezen, als je ook gewoon naar tien van je favo’s kan?!

Voor Guido was de keuze dan weer wel makkelijk.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen