Down The Rabbit Hole 2017 opent campings eerder en laat geen grote tassen toe op het festivalterrein

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Morgen is het zo ver: dan kun je eindelijk afreizen naar Beuningen voor Down The Rabbit Hole. Het feest begint jaar nog eerder, want de campings gaan al om 12:00 uur open. 

Voorheen ging de camping van Down The Rabbit Hole om 16:00 uur open. Om meer van de zon te genieten, die morgen vol op gaat schijnen, gaat het festival om 12:00 open. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen tijdens het heetste deel van de dag. Zet om 12:00 uur snel je tent op en neem een lekker verkoelende duik in het meer. Daarna kun je natuurlijk aanschuiven bij de BBQ die het festival organiseert.

Geen grote tassen op het festivalterrein

[two_third]

Grote tassen zijn dit jaar niet toegelaten op het festivalterrein. Enkel wanneer de tas het formaat heeft van een A4-blad en dunner is dan 10cm is het toegestaan. Via livecrowd (zie foto hiernaast) laat het festival weten dat dit te maken heeft met de verscherpte veiligheidsmaatregelen.

Wil je jouw waardevolle spullen wel veilig bewaren? Dat kan. Het festival heeft lockers die je kan huren. Een standaard locker kost €7,- en een grote locker  €9,- per dag. De lockers bevinden zich buiten het festivalterrein. Hier kun je dus ook grotere tassen dan toegestaan in kwijt. De lockers vind je linksboven in het kaartje.

[/two_third]

[one_third_last]

[/one_third_last]

Down The Rabbit Hole 2017

Het sfeervolle Down The Rabbit Hole vindt voor de vierde keer plaats bij de Groene Heuvels in Beuningen. De editie van 2017 vindt plaats van 23 tot en met 25 juni. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf te bewonderen zijn. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie in 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kun je terecht op onze programmapagina.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.