Lowlands 2017 maakt theater- en dansprogramma bekend

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Ook dit jaar is Lowlands niet compleet zonder theater- en dansprogramma. Zo verschijnt onder meer het Scapino Ballet Rotterdam op de line-up van het festival. 

Vandaag maakt Lowlands elf namen bekend voor de vijfentwintigste editie van het festival. Wil je bij een van de optredens zijn, dan moet je het tijdschema van de Juliet goed in de gaten houden. Hieronder vind je alle bevestigingen op een rijtje

[one_third]
– Hofesh Shechter Company
– Orkater
– ISH
– Conny Janssen Danst
[/one_third]

[one_third]
– 155/DOX
– Scapino Ballet Rotterdam
– De Dansers
– Club Gewalt
[/one_third]

[one_third_last]
– Frascati Producties/Marijn Brussaard
– Theatertroep
– Mugmetdegoudentand
[/one_third_last]

Vorige week maakte het festival in Biddinghuizen nog gloednieuwe namen bekend voor het muzikale programma. Daaronder vonden we onder meer Sean Paul en A Blaze Of Feather. Als je er na deze toevoegingen bij wil zijn dit jaar moet je haast maken. Het festival is namelijk al voor bijna 90% uitverkocht.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.