Oproep: Wat waren de beste optredens van Pinkpop 2017?

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Dit weekend vond Pinkpop 2017 plaats. Naast headliners Justin Bieber, Kings of Leon en Green Day stonden er een hoop andere te gekke acts op het podium. Maar wie gaf de mooiste show weg? Jij bepaalt!

Was het het exclusieve optreden van Live, die hun enige optreden dit jaar in Europa in Landgraaf gaven? Of het brute concert van System of A Down, die Pinkpop wederom op zijn grondvesten liet trillen? Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw absolute hoogtepunt(en).

Comments

Foto: Bart Heemskerk

In de reacties onder het bericht op Facebook kun je je ei kwijt. Laat ons weten welke artiesten jou dit weekend positief verrast hebben en vooral waarom. Wie weet zie jij jezelf terug in de uitslag die aanstaande donderdag volgt!

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Val je na je Pinkpopbezoek in een zwart gat? Check dan de playlist met alle optredende artiesten. Op onze Facebook vind je een tevens genoeg beeldmateriaal vanaf het Limburgse festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen