Pinkpop-zondag is van start en we hebben er zin in!

Pinksteren is aangebroken en daarmee ook de tweede festivaldag van Pinkpop. Justin Bieber en Martin Garrix hebben plaatsgemaakt voor Green Day en Imagine Dragons. 

We hebben vorige week al een inventarisatie gemaakt, waaruit bleek dat de twee populairste acts van Pinkpop 2017 vandaag op het programma staan. Green Day en Imagine Dragons zullen hun opwachting maken op de mainstage!

Thuisblijvers zoeken hun heil op social media…

… en festivalgangers kunnen niet wachten

[one_half]


[/one_half]

[one_half_last]


[/one_half_last]

Maar er is meer op deze Pinkpop-zondag waar jullie naar uitkijken!

[one_half]


[/one_half]

[one_half_last]


[/one_half_last]

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa, dus waar wacht je nog op?

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Vandaag staan onder andere My Baby, James Arthur en Broerderliefde op de programmering. Veel plezier!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen