Advertisement

Komende woensdag extra kaarten voor Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Wil je graag naar Lowlands 2017, maar heb je bij de eerste ticketverkoop achter het net gevist? Grijp dan nu je kans! Aanstaande woensdag 25 juli om 11 uur gaan er 641 extra weekendtickets in de verkoop via Ticketmaster

De organisatie meldde eerder dat alle 55.000 kaarten voor de 25e editie van het festival waren uitverkocht. De weekendpassen voor het zilveren jubileumfeest gingen als warme broodjes over de digitale toonbank. Ook op Ticketswap is de vraag vele malen groter dan het aanbod. Wees komende woensdag om 11 uur dus op je hoede als je in augustus naar Biddinghuizen wil!

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy