Eerste festivalshows voor Flume en Solange in 2020

Foto: Kamiel Scholten

De eerste festivalshows van Flume en Solange zijn bekend. Deze twee staan begin juni op het Amerikaanse Governor’s Ball.

Goed nieuws voor de fans van Flume en Solange. Deze twee kleppers staan komende zomer op het Amerikaanse Governor’s Ball. Dit is voor hen de eerste festivalshow in 2020. Of zij ook naar een festival dichter in de buurt komen is vooralsnog onduidelijk. Aangezien het Amerikaanse festival vroeg in het festivalseizoen valt, mogen we nog hopen op een oversteek naar Europa.

Het is al twee jaar geleden dat de bovenstaande artiesten op een festival bij ons te zien waren. Zo stonden ze beiden nog op Pukkelpop 2017. Wel stond Flume in november nog in de Amsterdamse AFAS Live. Het is nog even afwachten welke andere festivals komend jaar aan de beurt zijn.

Flume

Flume, het pseudoniem van Harley Edward Streten, stond zo’n vier jaar geleden nog bekend als één van de grootste beloftes op het gebied van elektronische muziek. Inmiddels mag hij zich scharen bij de grootheden binnen de hedendaagse elektronische muziek. De producer heeft met Skin en Flume twee succesvolle studio albums op zak. De 28-jarige Australiër werkte daarnaast samen met namen als Tove Lo, Vince Staples en Beck. Hij maakte remixes voor Lorde, Disclosure en Sam Smith. Ook heeft hij een succesvol side-project samen met Emoh Instead genaamd What So Not.

Governors Ball 2020

Governors Ball is een driedaags festival dat wordt gehouden in Randall’s Island Park, New York. Op het affiche van het evenement pronken altijd wel namen van formaat. Zo stonden afgelopen edities onder meer The Strokes, Florence + The Machine, Travis Scott en Eminem op het podium. Dit jaar zijn onder meer Tame Impala, Stevie Nicks, Solange en Flume te zien op de planken van het Amerikaanse festival.

  • Locatie: New York, Verenigde Staten
  • Datum: 5-7 juni 2020
  • Kaartverkoop: uitverkocht
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.