Festivalconcert: Bear’s Den op Main Square Festival 2016

Bear's Den
Foto: Bart Heemskerk

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Bear’s Den op Main Square Festival 2016.

Over een week of twee mogen de mannen van Bear’s Den hun kunstje doen op Pukkelpop. Dat doen de mannen ter ere van het in 2016 uitgebrachte album Red Earth & Pouring Rain. In aanloop naar de release van hun tweede studioalbum tourde de band vorig jaar al de grote festivals af, waaronder Main Square Festival in Frankrijk. Een glorieus optreden met een traan en een lach, waar we goed mee kunnen opwarmen voor hun optreden op Pukkelpop! Kijk Bear’s Den op Main Square Festival 2016 hieronder terug.

Bear’s Den

bears den

Bear’s Den is een bebaard trio uit het Verenigd Koninkrijk. De groep maakt folkmuziek in de stijl van Mumford and Sons en Of Monsters And Men. In de zomer van 2014 werd hun nummer ‘Elysium’ regelmatig op de radio gedraaid. Even later scoorde de Britse band een hitje met het nummer ‘Above The Clouds Of Pompeii’, wat de start van een mooie carrière bleek te zijn. Inmiddels hebben de mannen twee albums op zak en gaan ze daarmee bewapend opnieuw de vele festivals af.

Meer festivalconcerten

Behoefte aan nog meer (festival)concerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.