Galantis vervangt Clean Bandit op Sziget 2017

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Vlak voor de start van de 25e editie van Sziget komt de organisatie vandaag met de állerlaatste muzieknaam. Niemand minder dan Galantis zal op zaterdag 12 augustus van 19.30 tot 21.00 uur op het hoofdpodium staan.

Galantis vervangt Clean Bandit, die eerder hun optreden cancelden. Ook de show van Rita Ora werd afgelast. Haar plek wordt overgenomen door Iggy Azalea. Met de toevoeging van Galantis is het affiche van Sziget 2017 compleet. Bekijk het volledige programma op de website van Sziget en stel alvast je eigen blokkenschema samen!

Galantis


Galantis is een Zweeds dj-duo bestaande uit Linus Eklöw en Christian Karlsson. Die laatste was eerder als producer al verantwoordelijk voor radiohits als ‘Toxic’ van Britney Spears, ‘I Love It’ van Icona Pop en ‘Wallpaper’ van Staygold. Samen scoorden de twee een top 40-hit met het nummer ‘Runaway (U & I)’. Een live-show van Galantis is méér dan een veredelde cursus plaatjesdraaien. Er wordt live meegedrumd en de muziek wordt ondersteund door vlammenwerpers en fraaie visuals.

Sziget 2017

Het is feest dit jaar voor Sziget! Het festival viert dit jaar haar 25-jarige jubileum. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy