Lollapalooza Berlin 2017 is compleet uitverkocht

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Was je nog aan het twijfelen om naar Lollapalooza Berlin te gaan? Helaas, het festival is door alle weekendkaarten heen. Ook de dagkaarten zijn inmiddels niet meer te verkrijgen.

Het Duitse festival vindt komend weekend plaats in Berlijn. Met headliners Foo Fighters, Mumford & Sons en The xx heeft het festival de zaken weer dik in orde. Naast deze drie grootheden geven ook acts zoals London Grammar, Hardwell, George Ezra en Two Door Cinema Club acte de présence. Wil je dit feest voor geen goud missen en toch nog een kaartje bemachtigen? Misschien biedt de officiële doorverkoop-service uitkomst.

Lollapalooza Berlin 2017

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Vorig jaar was de locatie van het Duitse festival  Treptower Park, maar dit jaar is de locatie veranderd. Rennbahn Hoppegarten is dit jaar de plek waar Lollapalooza Berlin plaatsvindt op 9 en 10 september 2017. Kaarten voor het festival zijn inmiddels uitverkocht. Via bovengenoemde omruilservice is het mogelijk om nog aan een ticket te komen.

Ook dit jaar zal Festileaks aanwezig zijn op het festival. Onze ervaringen en die van vele festivalbezoekers zullen worden verwoord in een festivalrapport. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check dan ons festivalrapport uit 2016.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Tickets Kopen