Best Kept Secret 2021 bevestigt onder meer Massive Attack en Jamie xx

2106

Wederom trekt Best Kept Secret een blik namen open. Nadat het festival in een eerder stadium The Strokes en The National kon bevestigen wordt de affiche vandaag verder ingekleurd. Onder andere Massive Attack, Jamie xx en Fontaines D.C. spelen volgend jaar in Hilvarenbeek.

Het programma is daarmee vrijwel identiek aan dat van dit jaar. Naast Massive Attack en Jamie xx geven ook DJ Shadow en Mura Masa optredens aan het strand van de Beekse Bergen. Naast de nieuwe namen deelt de organisatie ook mee dat het restant van de tickets morgen om 10:00 in de verkoop gaan. De tickets van dit jaar blijven geldig.

Check de nieuwe namen hier:

 • BADBADNOTGOOD
 • Dope Lemon
 • Jamie xx
 • Metronomy
 • Octavian
 • Black Lips
 • OM
 • Tinariwen
 • Tropical Fuck Storm
 • 100gecs
 • DJ Fett Burger
 • DJ Python
 • Ela Minus
 • Eve Owen
 • FAKA
 • FAUZIA
 • Giant Rooks
 • JFDR
 • Mina & Bryte
 • Pip Blom
 • Roi Perez
 • Soccer Mommy
 • Squid
 • Surfbort
 • Violet
 • Waltzburg
 • YĪN YĪN
 • Catfish and the Bottlemen
 • DJ Shadow
 • Fontaines D.C.
 • Jarvis Cocker presents JARV IS…
 • Girl Band
 • Rolling Blackouts Coastal Fever
 • Sampa the Great
 • Barker (live)
 • COUCOU CHLOE
 • DJ Assault
 • Girl Ray
 • Marika Hackman
 • Marina Satti & Fonés
 • Meetsysteem
 • Minimal Violence
 • Otim Alpha
 • Pottery
 • S10
 • Simo Cell
 • SORRY
 • The Homesick
 • Massive Attack
 • Belle and Sebastian
 • DIIV
 • Mura Masa
 • The Avalanches
 • black midi
 • KOKOKO!
 • Yellow Days
 • Angel Bat Dawid
 • Automatic
 • Black Country, New Road
 • Courtney Marie Andrews
 • Donna Missal
 • GHUM
 • Irreversible Entanglements
 • Jessica Pratt
 • Los Bitchos
 • MICH
 • The Milk Carton Kids
 • WIES

Zoals jullie weten zou Best Kept Secret vandaag beginnen… We hebben iets moois voor je in petto om het leed te…

Posted by Best Kept Secret Festival on Friday, June 12, 2020

Best Kept Secret Bingo

Geen Best Kept Secret dit weekend? Wij hebben the next best thing voor je: de Best Kept Secret Bingo. Festivaldirecteur Maurits Westerik host vandaag van 20:00 tot 22:00 een speciale BKS-Bingo voor deelnemers van Festileagues. Doe mee en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team. Wie weet win jij uiteindelijk wel toegang tot 17 (!!) festivals door heel Europa!

Naast punten voor Festileagues is er ook een hele bulk aan platen te winnen, waaronder een vinylpakket van The National en de nieuwste platen van The Strokes, The Homesick en Black Lips en een zeldzame testpersing van DIIV. Tot slot is er via een chat de mogelijkheid om je vragen te stellen aan team Best Kept Secret.

Let op: wil je meedoen voor prijzen? Zorg dan dat je bent ingelogd op de Festileagues omgeving en van tevoren een kaart hebt geclaimd.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020-editie stonden o.a. The StrokesThe NationalMassive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Inmiddels is een groot deel van de line-up voor Best Kept Secret 2021 al bekend. Onder meer The Strokes, The National en Massive Attack keren terug op het affiche, terwijl ook Jamie XX zijn opwachting gaat maken.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.