Snel nieuwe Best Kept Secret 2018-namen: “En je kunt ze al raden!”

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Momenteel vindt in Groningen het Nederlandse showcase festival Eurosonic Noorderslag. Het festival biedt een podium voor muzikaal talent en staat tevens garant voor een paar sappige nieuwtjes omtrent onze favoriete festivals. Gisteren had Best Kept Secret het een en ander te vertellen. Zo mogen we spoedig een nieuw hoopje namen verwachten en ‘die zijn al enigszins te voorspellen’.

Na het eerste hoopje namen voor Best Kept Secret wordt met smacht gewacht op de verdere aanvullingen op het affiche. Het festival mist naast LCD Soundsystem en The National nog een derde headliner. Die kunnen we spoedig verwachten. “Nieuwe namen komen heel snel. We moeten wel! Maar je kunt ze denk ik al een beetje raden”, vertelt Rense van Kessel van Friendly Fire met een knipoog.

Rense van Kessel van Friendly Fire gaat daarnaast in op de ultieme combo van het afgelopen jaar. Hij geeft namelijk aan dat Radiohead en Arcade Fire moeilijk te tippen zijn. “Het zal lastig zijn, maar het is mogelijk. We zullen weliswaar niet met The Rolling Stones komen, omdat ze groter zijn dan die twee.” Het festival kijkt bij het boeken van acts vooral naar haar publiek, maar is ook eigenwijs. “We zetten ook gewoon dingen neer waarvan wij denken: ‘dit is leuk!’.”

De grote vraag is natuurlijk: wie is die derde headliner? Blijkt de leak van Arctic Monkeys op Best Kept Secret toch te kloppen? Ook The xx en Gorillaz zijn in de buurt. Misschien is het wel één van die twee? Denk jij het te weten? Praat mee op ons forum!

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De komst van onder andere The National en LCD Soundsystem was al bekend. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Meer weten over Best Kept Secret en mogelijke andere namen? Dan kun je op ons forum terecht, hier wordt dagelijks gespeculeerd over de laatste geruchten voor het komende festivalseizoen. Alle geruchten voor de headliners van 2018 lezen? Bekijk het hier het overzicht.

 

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.