Rag’n’Bone Man kondigt eerste festivals in 2019 aan

ragnbone

Rag’n’Bone Man is ook in 2019 weer live te zien. De singer- songwriter is bevestigd voor Colours of Ostrava Festival en Standon Calling Festival.

De Brit staat tussen 17 en 20 juli op de planken in Tsjechië. Het Britse Standon Calling vindt een week later plaats. Daardoor blijft er genoeg ruimte over in het schema voor een eventuele show op Nederlandse bodem. De komende tijd zal duidelijk worden of de zanger een grootschalige tour zal doen in de zomer. Afgelopen zomer stond Rag’n’Bone Man nog op Lowlands.

Rag’n’Bone Man

Rag'n'Bone Man
Foto: Saskia Bosch (Pinkpop 2017)

Rory Graham, de echte naam van Rag’n’Bone Man, is al vanaf 2010 actief in de muziek. Zijn doorbraak liet echter nog zes jaar op zich wachten. In 2016 behaalde de Brit de gouden status met zijn hit ‘Human’. Een jaar later kwam de volgende hit, ‘Skin’, uit en inmiddels is de zanger niet meer van de festivals weg te denken. Zo was hij in in 2017 te vinden op Rock Werchter en stond hij dit jaar op Lowlands 2018. Ook volgend jaar is de zanger weer te zien op de Europese festivals.

Colours of Ostrava 2019

colours of ostrava 2018

Colours of Ostrava 2019 vindt plaats van 17 t/m 20 juli op het industrieterrein bij Dolni Vitkovice in Tsjechië. Dit is twaalf dagen na Down The Rabbit Hole 2019 en drie weken na Rock Werchter 2019.

In 2017 werd deze plek bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie. Met The Cure, Florence + the Machine en Mogwai heeft de organisatie al drie prachtige namen in huis. Tickets voor het festival zijn in de verkoop. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor een prijs van € 102,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.