Depeche Mode, Iron Maiden en meer naar VOLT 2018

De bevestigingen blijven maar binnenstromen vandaag. Nu is het Hongaarse VOLT festival aan de beurt. Onder meer Depeche Mode en Iron Maiden doen het festival aan.

Het festival heeft zojuist de eerste namen voor de editie van 2018 bekendgemaakt. Naast de bovengenoemde acts geven ook Hurts, Hollywood Undead en Rudimental (dj-set) acte de présence.

De uitblinkers binnen deze bevestigingen zijn toch met recht Depeche Mode en Iron Maiden. Beide bands hebben al de nodige festivaloptredens aangekondigd. Zo is Depeche Mode aankomende zomer ook te zien op Tinderbox en Main Square Festival. Iron Maiden bevestigde eerder vandaag optredens te geven op onder meer Graspop Metal Meeting, Nova Rock, Hellfest en Firenze Rocks. Het lijkt nu al een mooi festivalseizoen te gaan worden!

Depeche Mode

Depeche Mode wordt gezien als een van de grootste electronicabands ooit. De Britten hebben ondertussen al maar liefst 13 albums uitgebracht, waarvan Violator en Music for the Masses bekend staan als klassiekers binnen het genre. Je kent Depeche Mode wellicht van hits als ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’.

VOLT Festival 2018

VOLT Festival 2018 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni in het Hongaarse Sopron. Het festival is volgend jaar alweer toe aan haar 26e editie. Met Depeche Mode en Iron Maiden heeft de organisatie al twee grote namen op het affiche staan. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.