Depeche Mode naar Tinderbox 2018

Depeche Mode komt naar Tinderbox 2018! Het is de eerste naam voor het Deense festival.

Dit is niet de eerste aankondiging voor de Britse synthpop band. Ze staan komende zomer ook op het Franse Les Vieilles Charrues. Dat is niet het enige Franse festival waar ze heengaan. Main Square Festival, het Franse broertje van Rock Werchter, mag de band ook verwelkomen. Verder staat de band op Beauregard Festival en Musilac Festival.

Depeche Mode

De band wordt één van de grootste elektronicabands ooit genoemd. Depeche Mode heeft ondertussen al 13 albums uitgebracht. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Je kent Depeche Mode wellicht van hits als ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stond de band onder andere op Bilboa BKK en NOS Alive. Dit jaar zijn er al meerdere Europese festivalshows aangekondigd.

Tinderbox 2018

Tinderbox is een relatief nieuw festival in Odense, Denemarken. De eerste editie vond plaats in 2015, maar het festival heeft sinds die tijd al een paar grote namen weten te strikken. Zo stonden vorig jaar The Killers, Kings of Leon en Martin Garrix op Tinderbox te shinen. Voor komend jaar is tot nu toe alleen Depeche Mode bevestigd. Het festival gaat plaatsvinden van 28 tot en met 30 juni. Op de website vind je meer informatie.