FestiTinder: Welke festivalact zou een kerstalbum moeten uitbrengen?

Kerstalbum
Foto: Dorien Goetschalckx

De kerst staat voor de deur. Dat betekent veel gezelligheid, veel eten en ook veel luisteren naar de oh-zo-bekende kerstnummers. Iedereen kent ‘Last Christmas’ en ‘All I Want For Christmas’ inmiddels wel, dus is het hoog tijd voor nieuwe kerstalbums. In de nieuwe FestiTinder kan jij kiezen welke festivalacts jij het liefst een kerstalbum ziet uitbrengen.

Er zijn al veel kerstalbums uitgebracht door een breed scala aan bekende artiesten. Zo heeft The Killers zijn (Red) Christmas uitgebracht, Bob Dylan Christmas in the Heart en Weezer A Weezer Christmas. Toch zijn er ook genoeg artiesten die zich nog niet aan kerstalbums gewaagd hebben. Wie is volgens jou de perfecte kandidaat voor een echte kerstklassieker?

FestiTinder

Welke artiest zal jou het beste kerstcadeau ooit geven in de vorm van een kerstalbum? In de FestiTinder hebben wij een rijtje festivalacts naast elkaar gezet. Zie jij een kerstalbum van de artiest wel zitten? Swipe dan naar rechts. Liever niet? Swipe dan naar links.