Graspop Metal Meeting 2018 brengt Marilyn Manson en meer

Graspop metal publiek
Foto: Jens de Haes

Nog meer nieuwe namen voor Graspop Metal Meeting 2018! Onder meer Marilyn Manson en Rise Against worden toegevoegd aan het affiche. 

Naast deze twee namen is ook Hollywood Vampires eindelijk officieel bevestigd. Zij bevestigden zichzelf een tijdje terug al voor het Graspop. Eerder werden voor het metalfestival onder meer Guns N’ Roses, Iron Maiden en Volbeat bekend gemaakt. Vandaag komt het festival wederom met 25 nieuwe namen! Alle nieuwe namen zijn te zien in de poster hieronder:

Vanaf vandaag is op de site te zien welke artiesten op welke dag zullen optreden. En daarbij start de verkoop voor losse dagtickets op zaterdag om 10:00 uur!

Marilyn Manson

De Amerikaanse zanger Marilyn Manson is een unieke verschijning. Zijn uiterlijk, podiumpresentatie en zware muziek maken een show van Manson er een van unieke proporties. De discografie bestaat inmiddels uit 10 studioalbums en talloze hits. Je kunt Marilyn Manson kennen van nummers als ‘The Beautiful People’, ‘Sweet Dreams’ en ‘Tainted Love’. Alles wijst erop dat de zanger een uitgebreide festivalzomer tegemoet gaat. Waar hoop jij Marilyn Manson te zien?

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Dit jaar zijn onder meer Ozzy OsbourneGuns N’ Roses en Iron Maiden de headliners van dienst. Tickets voor de 2018-editie zijn inmiddels in de verkoop gegaan via de website van het festival.

 

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen